+34 96 590 3793 - info@csidiomas.ua.es

Cursos d'anglés

Descobreix els cursos d'anglés que tenim

 

SORTEO - CURSO GRATIS EN INGLATERRA

Entre todas las personas que se matriculen en cursos de idiomas este cuatrimestre (todo tipo de cursos: modulares, intensivos, de lengua general o de preparación a examen) vamos a sortear una estancia GRATUITA de DOS SEMANAS EN INGLATERRA (curso + alojamiento). El sorteo se hará el día 2 de diciembre, y el/la ganador/a se hará público en nuestra web.

El/la ganador/a podrá disfrutar de su estancia en Bournemouth con AngloContinental durante 2020 (excepto del 14/6 al 8/8) y mejorar su inglés GRATIS con dos semanas de curso en inmersión.

https://www.anglo-continental.com/es/

Cursos adaptats al Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües.


Cursos de 50/60 hores lectives adaptades als nous nivells del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER) i dirigits a aquells qui volen aprendre nous idiomes, reprendre i actualitzar coneixements ja oblidats o millorar les destreses orals i escrites.
Número màxim d’alumnes per grup: 15.

Cursos de 50/60 hores lectives enfocades a reforçar les estratègies dels exàmens oficials en les destreses escrites i orals: PET (B1), FCE Multimèdia (B2), CAE (C1), CPE (C2), TOEFL® y IELTS™.

Número màxim d’alumnes per grup: 12 per als cursos multimèdia i 15 per als restants.

Taller de 15 hores lectives dirigit als que vullguen millorar les seues competències en anglés a l'hora de buscar una ocupació.

Número màxim d’alumnes per grup: 10.

Cursos d’anglès dirigits a xiquets entre 14 i 16 anys qui vulguen reforçar l’idioma mitjançant activitats lúdiques.

Número mínim d’alumnes per grup: 8.