AULES: Qui som

AULES: Qui som

AULES: Qui som

AULES: Qui som

AULES: Qui som

AULES (Alacant University Language Services) es va crear en l'estiu de 1996 per a satisfer la creixent necessitat d'estudi d'idiomes de la societat en general i de la comunitat universitària en particular.

En AULES ensenyem idiomes amb un enfocament comunicatiu, perquè parles des del primer dia, siga com siga el teu nivell, des dels nivells inicials als superiors.

Les llengües que impartim són anglés, alemany, francés i italià; els cursos que oferim són tant de llengua general com de conversa o preparació d'exàmens oficials. El nostre professorat està altament qualificat i posseeix molta experiència.

Igualment, AULES organitza periòdicament el pla de formació en idiomes per a personal de la Universitat d'Alacant (PAS y PDI).

Els nostres cursos segueixen les directrius del Marc europeu comú de referència per a les Llengües; això significa que els nivells són homogenis en tota Europa: van des de l'A1, que és l'inicial, fins al més alt, que és el C2. Per a més informació sobre la acreditació del nivell de coneixements d'un idioma estranger en la Universitat d'Alacant, consulta el BOUA.

A més dels cursos que oferim, podem organitzar cursos a mesura segons les necessitats formatives de la seua empresa o institució, per a això no dubte a posar-se en contacte amb nosaltres per a sol·licitar més informació.

La nostra oficina principal està situada en la planta baixa de l'edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant (Edif. nº 36 del pla); no dubtes a vindre a visitar-nos.

ADREÇA

Centro Superior de Idiomas. Edificio Germán Bernácer.
Universidad de Alicante.
03690 · San Vicente del Raspeig (Alicante).

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dilluns a divendres: 9:00 a 14:00 hores.
Dijous: 16:00 a 18:00 hores.
Juliol, agost y períodes no lectius: 9:00 a 14:00 hores.