Els nostres cursos estan OBERTS A TOTS (a partir de 16 anys) i impartits per un professorat altament qualificat i amb molta experiència. Gaudeix de classes dinàmiques i interactives al campus de la universitat d'Alacant.

Oferim una gran varietat de cursos quadrimestrals i intensius durant tot l'any acadèmic i a l'estiu.El material del curs i accés a la nostra plataforma en línia estan inclosos en el preu.

Tenim una àmplia oferta d'horaris: matí, vesprada i nit.

Amb nosaltres pots:

  • Aprendre francés sense coneixements previs (A1). Per a estos cursos pots matricular-te directament en la web sense fer prova oral.
  • Refrescar i millorar el teu nivell. El nostre objectiu sempre és que pugues comunicar amb facilitat en el món real.
  • Aconseguir el nivell requerit per a fer un Màster, participar en un programa d'intercanvi internacional (Erasmus, Mobilitat Global..), realitzar un examen oficial, o complir les teues metes en el món laboral.
  • Fer un curs multinivell per a refrescar coneixements bàsics i avançar més ràpid per a aconseguir un nivell B1. Cada quadrimestre oferim cursos d'A2-B1

Lengua general Cursos de 50 o 100 hores dirigits a aquells que volen aprendre nous idiomes reprendre i actualitzar coneixements ja oblidats o millorar les destreses orals i escrites.
Nombre màxim d'alumnes per grup: 15.

Presencials     Online     Info Beques

Aprén francés a l'estranger

ADREÇA

Centro Superior de Idiomas. Edificio Germán Bernácer.
Universidad de Alicante.
03690 · San Vicente del Raspeig (Alicante).

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dilluns a divendres: 9:00 a 14:00 hores.
Dijous: 16:00 a 18:00 hores.
Juliol, agost y períodes no lectius: 9:00 a 14:00 hores.