Traducció

Traducció

Traducció

Traducció

Traducció

Des de fa més de 15 anys, oferim un servei professional de traducció i interpretació adaptat a la comunitat universitària, empreses, institucions i clients particulars.

El nostre Servei de Traducció compta amb un equip de traductors professionals que transformaran els seus textos en un instrument de comunicació.

Sol·licita el teu pressupost sense compromís i ens posarem en contacte amb tu al més prompte possible. Pots fer-ho usant el nostre formulari (en roig en el menú de la dreta) o escrivint-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a més informació no dubtes a telefonar-nos al 96 590 3940 (si flames des de la Universitat usa la ext 3940 i/o 2584)!


Realitzem traduccions en qualsevol idioma i de qualsevol àrea d'especialització; textos generals, manuals tècnics, articles científics, contractes legals, pàgines web... així com en qualsevol format.

Realitzem traduccions jurades segellades per traductors jurats reconeguts pel Ministeri d'Afers exteriors d'Espanya.

La signatura i el segell dels traductors jurats confereixen al document traduït validesa legal davant qualsevol organisme oficial a Espanya. Es consideren documents únics i originals, i s'entreguen al client en paper.

Pròximament més informació en esta web. Mentrestant, per favor, use els mètodes de contacte per a obtindre més informació.

Els nostres intèrprets professionals i equip tècnic garantiran que els seus esdeveniments internacionals se celebren amb fluïdesa i èxit, en qualsevol idioma.

Oferim diverses modalitats d'interpretació:

Simultània: indicada per a congressos, conferències i jornades internacionals. Muntem tot l'equip tècnic necessari per a este servei.

Consecutiva: recomanable en esdeveniments de curta duració com a cursos i ponències.

Enllaç/bilateral: suggerida per a reunions, visites o menjars amb un grup reduït d'interlocutors.

Whispering: aconsellable quan solament una o dues persones del grup no dominen l'idioma.

Acompanyant: indicada per a citacions, tramitació de documents, cites mèdiques, etc.

Disposem de locutors natius i d'un estudi de gravació professional per a posar la veu a tots els seus projectes en qualsevol idioma.

Oferim este servei de locució per a documentals, tascons, anuncis publicitaris o qualsevol altre mitjà audiovisual.

Contacte

 +34 96 590 3793  +34 96 590 3940
 traduccion@csidiomas.ua.es

ADREÇA

Centro Superior de Idiomas. Edificio Germán Bernácer.
Universidad de Alicante.
03690 · San Vicente del Raspeig (Alicante).

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dilluns a divendres: 9:00 a 14:00 hores.
Dijous: 16:00 a 18:00 hores.
Juliol, agost y períodes no lectius: 9:00 a 14:00 hores.