CertAcles

Acreditació CertAcles

CertAcles

Acreditació CertAcles

CertAcles

Acreditació CertAcles

CertAcles

Acreditació CertAcles

CertAcles

Acreditació CertAcles

Hi haurà dues convocatòries durant l'any acadèmic 2023/2024:

 • OCTUBRE 2023:
  • ANGLÉS:
   • B1, B2. El termini matrícula és del 28/07/2023 al 06/10/2023 fins a les 14 *hrs.

 • MAIG/JUNY 2024:
  • ANGLÉS:
   • B1, B2 i C1. El termini matrícula es publicarà i obrirà en esta web.

 • El calendari de ACLES OCTUBRE 2023 amb les dates exactes de matrícula ja estan disponibles.

Com em matricule?

Tothom, tant estudiant de la UA com extern a la UA, haurà d'emplenar en el període de matrícula un formulari en línia per a realitzar la inscripció en: Preinscipció ACLES i rebràs dos emails.
1º.- El primer amb un codi de referència de pre-matrícula.
2º.- A les poques hores, o l'endemà rebràs un altre email amb un usuari i contrasenya para poder entrar en tu propi Campus Virtual.
Si ja tens Campus Virtual, perquè eres o has sigut alumne de la UA, rebràs un segon email amb el teu usuari de Campus Virtual, però en la contrasenya t'apareixerà una línia. Pots entrar amb la teua contrasenya de sempre al Campus Virtual i iniciar l'automatricula de la prova d'acreditació d'idiomes. Si no recordes la teua contrasenya segueix les indicacions que t'apareixen davall de UACloud en ”No recorde la meua contrasenya.
Una vegada ja tenim l'usuari i la contrasenya, ja podem matricular-nos.
Si t'ix l'error: "No disposes de cita prèvia", és perquè no has rebut el segon email, per favor espera al fet que t'arribe este segon email. Introduirem l'usuari i contrasenya en www.ua.es (a dalt a la dreta de la pantalla punxe en: UACloud CV).
Triar el tercer quadrat rosa del centre de la pantalla "Matrícula", punxes a “iniciar/modificar matricula”. Després punxar en < Matrícula prova de nivell d'idioma estranger (1 ítem)>, i punxar en automatrícula.
Hauràs de seguir tots els passos. L'assignatura es diu PNB1 (i en una de les últimes pantalles, és quan tries el nivell d'idioma de l'examen ACLES al qual et matricules). Quan finalitzes es generarà un rebut de taxes en format pdf que hauràs d'imprimir i pagar en qualsevol dels bancs que figuren en el propi rebut o pots pagar per Campus Virtual.
Una vegada pagats en el termini indicat en el rebut, no és necessari aportar el pagament.
Si tens descompte, has d'aportar primer els papers o enviar-los a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i matricular-te quan t'escriguem que els descomptes se t'han afegit al teu expedient. Tan sols hauran d'aportar els documents de: família nombrosa, discapacitat o víctimes de terrorisme, aquells que no ho van aportar mai a la seua secretaria o els que ho tenen caducat.
Si tens una necessitat especial per a realitzar l'examen, podràs sol·licitar-lo escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i adjunta el certificat de discapacitat.

Ull: L'examen es diu PNB1, encara que et matricules de B2 o C1. Us apareixerà al Campus Virtual com: assignatura de menys de 200 hores.

 

Informació General

L' Universitat d'Alacant, per mitjà del seu Centre Superior d'Idiomes, ha obtingut des de l'any 2014 el reconeixement d' ACLES (Associació de Centres de Llengües en Ensenyament Superior) de les Proves d'Acreditació en els següents nivells i idiomes: B1, B2 i C1 (anglés).

Taxes examen (B1,B2,C1): 78,20€. Recomanem visitar esta pàgina web regularment per si hagueren canvis en les dates per motius aliens a la nostra voluntat.


Estes proves estan obertes al públic en general. Consulta punxant ací tota la informació sobre el procés de matrícula i les preguntes freqüents

Aquells/as que superen aquestes proves en virtut del Decret 61/2013, publicat en DOCV amb data 20/05/2013 seran reconegudes no sols per part de la pròpia Universitat d'Alacant, sinó també per a oposicions (consultar sempre les bases de la convocatòria), concursos, etc. dins del marc de la Comunitat Valenciana. D'altra banda, aquestes proves també són reconegudes per la *CRUE (Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles) per a la seua validació en las Universitats espanyoles.

Consulta ací més informació segons el teu nivell d'anglés: B1/ B2/ C1

Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres per email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o passa per les nostres oficines en l'Edifici Germà Bernàcer.


On puc veure exemples d'exercicis de l'examen?

Pots descarregar exemples dels exàmens d' anglés: exemples de tasques del B1, exemples de tasques del B2 y exemples de tasques del C1.

Pots descarregar exemples de l'examen de francés: exemples de tasques del B1.

ADREÇA

Centro Superior de Idiomas. Edificio Germán Bernácer.
Universidad de Alicante.
03690 · San Vicente del Raspeig (Alicante).

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dilluns a divendres: 9:00 a 14:00 hores.
Dijous: 16:00 a 18:00 hores.
Juliol, agost y períodes no lectius: 9:00 a 14:00 hores.