Anglès: Exàmens oficials

 

ACLES® La Universitat d’Alacant, mitjançant el seu Centre Superior d’Idiomes, ha obtingut per a l’any 2016 i 2017 el reconeixement d’ACLES (Associació de Centres de Llengües d’Ensenyança Superior) de les Proves d’Acreditació en els següents nivells i idiomes: B1 (anglès, francès, alemany, italià); B2 (anglès); C1 (anglès).

Llegir més ...

Oxford L’Oxford Test of English és un nou examen certificat per la Univesitat d’Oxford, una de les més importants del món. És reconegut per universitats i institucions educatives a nivell nacional (reconegut per la Universitat d’Alacant per als nivells B1 i B2).


Amb l’Oxford Test of English podràs certificar el teu nivell d’anglès (A2, B1 o B2, amb un únic examen multinivell)en les quatre destreses principals de la llengua (Reading, Listening, Speaking i Writing), per la qual cosa ni aproves ni suspens, sinó que obtens un reflex del teu nivell en cada destresa, ja que l’examen és adaptatiu: la dificultat de les tasques s’adapta al teu nivell. La prova és 100% en línia i dura aproximadament 2 hores en total.

Llegir més ...

Cambridge La University of Cambridge tracta de proporcionar a estudiants i professors d’idiomes, en una varietat de situacions, l’accés a un ampli abast d’exàmens internacionals de gran qualitat, tests i diplomes per a professors qui els ajuden a aconseguir les seues metes personals i repercutisquen favorablement en la seua experiència d’aprenentatge i desenvolupament professional.

Llegir més ...

IELTS®
El IELTS®, (International English Language Testing System) és un examen reconegut al món de parla anglesa per certificar el nivell des d’A2 al C2.

Llegir més ...

TOEFL® El TOEFL®, (Test Of English as a Foreign Language) calcula de forma precisa i fiable el nivell de competència en anglès. Aquest test té un enfocament acadèmic: avalua la capacitat de les persones no natives d’anglès per utilitzar i entendre l’idioma tal i com es parla, s’escriu i s’escolta en escoles superiors i universitats.

Llegir més ...