Oxford Test Of English

University of Oxford

 


L’Oxford Test of English és un nou examen certificat per la Universitat d'Oxford, una de les més importants del món. És reconegut per universitats i institucions educatives a nivell nacional (reconegut per la Universitat d’Alacant per als nivells B1 i B2) i no caduca.


Amb l’Oxford Test of English podràs certificar el teu nivell d’anglès (A2, B1 o B2, amb un únic examen multinivell) en les quatre destreses principals de la llengua (Reading, Listening, Speaking y Writing),  per la qual cosa ni aproves ni suspens, sinó que obtens un reflex del teu nivell en cada destresa ja que l’examen és adaptatiu: la dificultat de les tasques s’adapta al teu nivell. La prova és 100% en línia i dura aproximadament 2 hores en total.


Per a certifica el nivell B1 o B2 per a la Universitat d'Aliacant, fa falta traure el nivell corresponent en cada destresa.


Com és l’examen?


 • 100% en línia i dura aproximadament 2 hores
 • Els resultats estan disponibles en 14 dies
 • Consta de 4 mòduls: expressió oral, comprensió auditiva, expressió escrita i compressió lectora. Els candidats disposen d’un temps límit per superar les tasques de cada mòdul
 • La part de comprensió lectora i auditiva s’adapta a les respostes que el candidat aporta. Així, cada test és únic i personal.

Tenemos 3 convocatorias al año para el examen entero, en febrero, junio y noviembre/diciembre. La convocatoria actual en el Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante para el examen entero es el jueves, 5 de diciembre 2019

Una vez inscrito para el examen del Oxford Test, no se admite devoluciones. En el caso de no poder hacer el examen, solo será posible mantener su plaza para una de las dos convocatorias siguientes, siempre y cuando se presente un justificante hasta 15 días antes de finalizar el periodo de inscripción.

La pròxima convocatòria serà el día 21 de febrer. La matrícula s'obrirà el 5 de desembre.

Veure més informació y fer un exàmen de prova en http://www.oxfordtestofenglish.esJA POTS INSCRIURE’T PER REALITZAR EL TEU EXAMEN DE LA UNIVERSITAT D’OXFORD EN LA UNIVERSITAT D’ALACANT!!!
Preu estudiants UA/CSI i menors: 89€
Preu no universitaris: 95€

Presentación oficial de resultados

Para presentar tus resultados en el Oxford Test of English, hay que seguir los siguientes pasos:

 • Usando la misma dirección de correo con la que te registraste para el examen, envía un correo electrónico a: otesupport@oup.com
 • Es muy importante que en el texto de tu email pongas:
  Please send my Oxford Test of English Certificate to:
  El nombre completo de la institución/empresa donde quieres enviar los resultados. Correo electrónico de la institución/empresa al que hay que enviarlos.
 • El equipo de Oxford mandará un mensaje certificando tus resultados a la dirección de email enviada.

Consulta más información en este link:
http://verify.oxfordtestofenglish.com