+34 96 590 3793 - info@csidiomas.ua.es

Acreditació CertAcles

Exàmens d’anglès

 

Informació General


La Universitat d'Alicantemitjançant el seu Centre Superior d’Idiomes, ha obtingut des de l’any 2014 fins al 2019 el reconeixement d'ACLES (Associació de Centres de Llengües d’Ensenyança Superior) de les Proves d’Acreditació en els següents nivells i idiomes: B1, B2 y C1 (anglés).

Taxes examen (B1,B2,C1): 78,20€. Recomanem visitar aquesta pàgina web regularment per si hi hagueren canvis en les dates per motius aliens a la nostra voluntat.

Per al any 2019 s'ofereixen dos convocatories, març i octubre.
Març Octubre
B1, B2 B1, B2, C1
Calendario CertAcles
Març 2020
Calendario CertAcles
Octubre 2019

 

Aquestes proves estan obertes al públic en general. Consulta ací tota la informació sobre el procés de matrícula i les preguntes freqüents

Aquells/es qui superen aquestes proves en virtut del Decret 61/2013, publicat en DOCV amb data 20/05/2013 seran reconeguts no sols per part de la pròpia Universitat d’Alacant, sinó també per a oposicions (consultar sempre les bases de la convocatòria), concursos, etc. dins del marc de la Comunitat Valenciana. Per altra part, aquestes proves també són reconegudes per la CRUE (Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles) per a la seua validació en les Universitats espanyoles.

Consulta ací més informació segons el teu nivell d'anglès: B1/ B2/ C1

Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres via correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o passa per les nostres oficines en l’Edifici Germà Bernàcer.


On puc veure exemples d’exercicis de l’examen?

Pots descarregar exemples de tasques del B1.

Pots descarregar exemples de tasques del B2.

Pots descarregar exemples de tasques del C1.